ZENITH Dromen worden werkelijkheid

Onze luxeappartementen hebben oog voor natuurlijke en stedelijke schoonheid, net als u. U staat ermee op en gaat ermee slapen dankzij uw zonovergoten terras met zicht op het zeilmeer en de skyline van Antwerpen. Daarnaast heeft elk appartement de ruimte om volop te genieten van deze luxe met uw naasten.

Dromen worden werkelijkheid

Het hedendaagse leven is vaak te hectisch en er wordt te weinig stilgestaan bij de mooie, kleine dingen van het leven. Tijd om te genieten wordt een luxe-product.

Ruimte, comfort en een groene omgeving vlakbij het bruisende centrum van Antwerpen gaan hand hand in hand op Zenith. Een lange werkdag of een gezellig avondje uit werden nog nooit zo mooi afgesloten als in deze stijlvolle thuis aan een zeilmeer.

Ruimte en luxe

Zenith is een ontwerp van gerenommeerd Brussels architect Marc Corbiau i.s.m. Styfhals & Partners. Hij weet als geen betere licht, ruimte en stijl te combineren tot een esthetische, luxueuze leefomgeving. Ruime terrassen met voldoende privacy geven zicht op groen, het zeilmeer en de skyline van Antwerpen, een grote binnentuin met prachtige waterpartijen, … het zijn slechts enkele van de punten die Zenith uniek maken.

Tot in de puntjes verzorgd

Vergeet ook de hoogwaardige afwerking niet die u onder professionele begeleiding van een van onze interieurarchitectes kunt kiezen. Samen met u maken we uw dromen werkelijkheid.

Aperitieven en tafelen met vrienden, genieten van een familiediner met de ondergaande zon op de achtergrond: kan het leven nog mooier zijn?

Bovendien is Zenith een veilige investering, je weet gewoon dat , als je er ooit weggaat, jouw appartement gegarandeerd meerwaarde biedt.

Ontdek Zenith

Onze luxeappartementen hebben oog voor natuurlijke en stedelijke schoonheid, net als u. 

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?